+36 1 415-2010 ceges@stiefel.hu

Térképek a turizmusban

Egy idegen országban, vagy akár csak egy idegen városban járva mindenkinek szüksége van segítségre a tájékozódásban. A Stiefel minőségi- és sok esetben egyedi – térképei segítenek mindenkinek megtalálni a kellemes időtöltéshez elengedhetetlen célpontokat, és szolgáltatásokat, amire az Ön városában, régiójában az oda-látogató turistáknak szükséges lehet.

Falitérképek

A turisztikai szolgáltatók fontos feladata az információ átadása, a vendégek, látogatók minél hatékonyabb tájékoztatása. Egy nagyméretű falitérképpel gyorsan át lehet adni az információkat, akár a recepción,  egy utazási irodában vagy egy étteremben is. Számos kivitel létezik az elegáns keretezettől, a könnyen áthelyezhető fémléces térképek, így könnyen igazítható a térkép az Önök igényeihez.

Hajtogatott térképek

Mert vannak olyan dolgok, amelyeket az okostelefonok sem tudnak helyettesíteni. A kihajtható térképek még mindig az egyik legnépszerűbb információforrásnak számítanak a turisták körében, hiszen könnyen tárolhatóak az utazás során és egyben, jól áttekinthető formában, nagy méretben mutatják be az úticélt és környékét.

Az elsődleges földrajzi információk mellett helyi érdekességek is megjelenhetnek rajta. A turista kezébe adott térkép elsőrangú reklámhordozó!

Digitális térképek

Egy turisztikai szolgáltatónak rengeteg promóciós anyagot kell elkészítenie mind digitális formában, mind nyomtatva. Miért ne színesíthetné ezeket a kiadványokat térképekkel is? Rendelje meg térképeinket digitális formában és használja őket honlapján, prospektusaiban, vagy akár kivetítéshez nagy méretben előadások, kiállítások alkalmával. Rendelje meg az Önnek megfelelő formátumban és felbontásban!

Tekintse meg vagy töltse le a Térképek a turizmusban prospektusunkat!