+36 1 415-2010 ceges@stiefel.hu

Stiefel Eurocart Kft.

A Stiefel Eurocart cégcsoport Közép-Európa vezető iskolai falitérkép és oktatótabló kiadója,és vezető szerepet játszik a tematikus üzleti térképek piacán. Heinrich Stiefel 1982-ben, egyszemélyes vállalkozásként indította cégét, amely mára Európa nyolc országában működő nemzetközi vállalatcsoporttá nőtte ki magát.

A Magyarországon 1991. óta működő cég a legmagasabb európai színvonalnak megfelelő és a legfrissebb grafikai-térképészeti irányzatokat követő térképeket gyárt. Ennek érdekében 1993 óta a térképek kizárólag számítógépes technológiával készülnek, ezért képes a cég a változásokra rugalmasan reagálni. Minden térképünket ismert szakemberek állítják össze és lektorálják. A számítógépes térképkészítés nagy előnye, hogy a nyomtatást közvetlenül megelőző pillanatig rugalmasan, alacsony költséggel javíthatók a térképek, az aktualizálás lényegesen olcsóbb, mint a hagyományos technológiánál és könnyen, gyorsan állíthatók elő az adott alapanyagból résztérképek, új változatok illetve céglogók is könnyen elhelyezhetők. A térképek digitális formában való tárolása lehetővé teszi az egyedi igényekhez való maximális alkalmazkodást.

Lehetőség van pl. regionális központok, telephelyek, viszonteladók térképen való feltüntetésére, régiók, üzletkötők területeinek más színnel való feltüntetésére, adataik térképen való elhelyezésére. Továbbá lehetővé válik a térképek internetes változatának elkészítése is. A térkép irodai munkaeszközként is alapvető fontosságú a tervezésben és elemzésben, és ideális dekoráció reprezentatív irodákba, tárgyalókba. Reklámhordozóként hatékonyan közvetíti a kívánt üzenetet a megcélzott fogyasztóknak – nem dobják ki, ezért hosszú távra szól. A térképes reklámhordozók keresettsége ezért évről-évre nő. A Stiefel Eurocart pedig ezen a területen is a legjobb minőséget és a legnagyobb választékot nyújtja.

A Stiefel Eurocart azon kevés európai cégek közé tartozik, amely felismerte, hogy a cégek részére a térkép a munkavégzés egyik fontos eszköze, nagy információsűrűségű adathordozó. Hogy azt a funkcióját teljes mértékben betölthesse, szükség van arra is, hogy egyedi tematikákat megfelelően csoportosítva, rendszerezve, áttekinthetően helyezzenek el a térképen. Így készülhetett el – a megrendelőkkel szoros együttműködésben – egy sor speciális térkép, például Magyarország, illetve Közép-Európa vasúttérképe, Magyarország telefontérképe, vezetékhálózati térképek, Magyarország jódtérképe vagy az országgyűlési választókerületek térképe. Különösen sok érdekes anyag készült a mezőgazdaság és az élelmiszeripar részére.