+36 1 415-2010 ceges@stiefel.hu

Rólunk mondták

“A megrendelő a termékkel teljes mértékben elégedett volt. Az előkészítő szakaszban a térképet készítő Stiefel Eurocart Kft. munkatársai minden megrendelői kérést rövid időn belül, korrekt módon teljesítettek precíz, esztétikai szempontból hibátlan munkát végeztek. Az átvett térképek minősége kifejezetten jó. A megrendelő az együttműködéssel és az árszínvonallal elégedett.”

Fülöp Ernő

irodaigazgató, Kalocsa-Kecskeméti Érseki Hivatal

“Nagyon köszönjük. Az Önök gyorsasága minden várakozásunkat felül múlt.”
Gonda Sándor

ügyvezető igazgató, Agrohíd Ipari Kft.

“Mindhárom – társaságunkhoz eddig megérkezett – térkép tartalmával, kivitelével és határidőre történő szállításával maximálisan elégedettek vagyunk. Az egyedi tervezésű térkép, valamint a 2 reklámtérkép – Vezérigazgató Úr és társaságunk többi vezetőinek tetszését is egyaránt elnyerte, a térkép/naptár formai, grafikai megoldásai igazán professzionálisak. Az általunk kért javítások, pontosítások időben megtörténtek, a térkép grafikai munkálatai során sikerült egy igazán esztétikus, jól értelmezhető, szép kivitelű végeredményt produkálni.”
Gyányi László

műszaki előadó, Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.

Hajdú-Bihar megye térképét a vidéki a ügyfelekhez való útvonaltervezéshez használom. A termék szép munka, a Stiefel területi képviselője segítőkész volt, az árak pedig korrektek.”

Brilla Zsolt

egyéni vállalkozó

“A hirdetéses térkép amit készítettek kiváló és ajánlanám másoknak is a céget, hiszen a térkép rendkívül mutatós.”
Donkó Anita

irodavezető, Renk-Épvill Kft.

“Ezúton szeretném megköszönni, hogy eljuttatta részemre Magyarország legfrissebb közigazgatási térképét, amely már a járás-határokat is tartalmazza. Kérem engedje meg, hogy gratuláljak a szép és színvonalas munkához.”
Tállai András

önkormányzati államtitkár, Belügyminisztérium

“Ezúton szeretném megköszönni az egyetemünk részére átadott Szeged-térképeket, amelyeket elküldünk az egyetemi egységeinknek. Biztos vagyok benne, hogy a térképek nagyon hasznosnak bizonyulnak mind a magyar, mind a külföldi hallgatók számára a Szegeden való tájékozódásban!”

Prof. Dr. Pál József

Nemzetközi és Közkapcsolati rektorhelyettes, Szegedi Tudományegyetem

“A hirdetéses térkép amit készítettek kiváló és ajánlanám másoknak is a céget, hiszen a térkép rendkívül mutatós.”
Donkó Anita

irodavezető, Renk-Épvill Kft.

“A hirdetéses térkép nagyon szép színvilággal készült, jó az anyaga és remek reklámhordozó. Ajánlom mindenkinek, akinek jó hirdetési felületre van szüksége, hogy elérje üzlefeleit!”

Balassa Zoltánné

pénzügyi igazgató, Heves Cleaning Kft.

“Megkaptuk a keretezett térképeket. Nagyon szépek lettek, tényleg igényes és profi munka.”
Urbán Zsolt

ügyvezető igazgató, Pfenning Logistics