+36 1 415-2010 ceges@stiefel.hu

Digitális térképi megoldások

Térképeinket megvásárolhatja az Ön céljának megfelelő felbontásban és formátumban. Ezután a digitális térképet könnyen felhasználhatja vállalati kiadványaiban,  a cége honlapján, vagy például földrajzi területek bemutatását tartalmazó üzleti prezentációi során is.

Térkép alapú keresőrendszerek és tematikus oldalak internetre Az Internet ma már meghatározza a kommunikációt. Elkészítjük térképes keresőjét, portálját, tematikus oldalait. Segítünk összeállítani a legjobb online+offline térképcsomagot. Mobil alkalmazások A turisták zöme már rendelkezik mobil eszközökkel, de kevesen használják ezeket külföldön a drága adatforgalmi díjak miatt. A megoldás a letölthető térképi alkalmazás – legyen az egy város nevezetességeinek bemutatása, egy gyalogos túra tervező vagy egy bevásárlást segítő szoftver. Ezek akár pénzért is értékesíthetők a szállodában vagy más helyen, ahol a turisták megfordulnak. Kérje ingyenes tanácsadásunkat! Hibrid (digitális + nyomtatott) megoldások Tudta, hogy ma már egy nyomtatott térképhez, prospektushoz is hozzárendelhet mobil alkalmazást? Akár utólag is, egy meglévő kiadványához. Ismerje meg a Stiefelnél elérhető kiterjesztett valóság alkalmazásokat!

VirGis térkép alapú üzleti elemzőrendszer

A VirGis rendszer egy olyan térkép alapú elemző rendszer, amely lehetővé teszi a vállalatok üzleti folyamatainak földrajzi megoszlás szerinti elemzését. A vizsgálandó folyamatok nagy szabadsággal megválaszthatók. Tipikus területek az értékesítés, raktározás, szállítás, termelés, … de a kör természetesen szituációfüggően bővíthető. A rendszer célja, hogy a hagyományos listás és táblázatos nézetek helyett az adatokat aggregáltan, grafikus formában prezentálja a felhasználó számára, amelyet az elemző sokkal hamarabb tud értelmezni. Ugyanakkor arra is lehetőség van, hogy a tendenciák mögé nézzenek, a részleteteket megtekintve. A rendszer két fő komponense az adattár és a vizualizációs réteg.

Kíváncsi a programra működés közben is?
Ha szeretne még többet megtudni a VirGis szoftverről, letöltheti prospektusunkat innen: VirGis vizualizációs szoftver, vagy végiglapozhatja az alábbi képre kattintva: