Egyedi térképek

Mitől lesz egyedi egy térkép?

A mindennapi élet során mindenki találkozik térképekkel. De vajon ezek a térképek hogyan lehetnének egyediek hogyan tükrözhetik a cég arculatát? Hogyan lehetnek még hasznosabbak egy vállalat vagy akár egy egész iparág számára? Alább felsorolunk néhány lehetőséget arra, hogyan lehet egy térképet  a cég saját arculatára szabni.

Logó elhelyezése

Helyezze el cége emblémáját a térképen! Lehetősége van arra hogy jól látható helyen elhelyezzük cége logóját a térképen.

Hirdetés elhelyezése

A térképen megjelenhet vállalata egy hirdetése is, egy szlogen, vagy akár egy kép, és az elérhetőségeit is elhelyezhetjük a térképen ezzel megkönnyítve hogy a térképet használok megtaláljak Önt.

Fontos pontok megjelölése

Jelölje be a térképen bolthálózatát, a beszállítóit, viszonteladóit és partnereit. Akár egy-egy logó elhelyezésével is a megfelelő pontokban.

Utak, útvonalak kiemelése

Emelje ki a térképen az Ön vállalatának leginkább fontos útvonalakat, ezzel segítve munkatársait például a termékek célba juttatásában.

Egyedi színezés

Változtassa a térkép színvilágát az Ön ízlésének megfelelően, hogy a végeredmény pontosan  megfeleljen az Ön szükségleteinek.

Egyedi információk megjelenítése

Az Ön vállalata, iparága szempontjából fontos információkat, adatokat is megjelenítheti a térképen.

Méretválaszték

A legkisebb kézi térképektől az óriási falitérképekig mindent megtalál kínálatunkban.

Turista térképek

A térképen megjelölheti a turisták számára legfontosabb helyeket és ezekről részletes információt is elhelyezhet a térképen.

Szolgáltatási hálózatok

Akár a helyi elektromos vagy ivóvízszolgáltatási hálózatot is ábrázolhatja a térképeinken.

Versenytársak feltérképezése

Jelenítse meg a térképen versenytársai földrajzi helyét, és teljesítményüket az adott régióban, hogy jobban átlássa a piacot!

Szakmai tartalom

A térképek teljes mértékben szakmai jelleget is ölthetnek és részletes információt nyújthatnak egy-egy szakmáról, pl.: bortérképek, talajtérkép, vízminőségi térkép.

Teljesen új térkép

Ha olyan térképre van szüksége amit eddig még nem készítettünk el, azt is képesek vagyunk megrajzolni! Persze a minőségi térképek elkészítéséhez rengeted előkészületre és információra van szükség!